Sleutels laten bijmaken: altijd handig voor noodgevallen!

Oei, iets te veel haast!

Het overkomt zelf de meest oplettende en precieze mensen wel eens: zonder er goed bij na te denken sprint je de woning uit, omdat je haast hebt vanwege een dringende afspraak. Op het moment dat je buiten bij de auto staat, besef je ineens dat je wat te snel naar buiten bent gerend en de deur achter je hebt dichtgetrokken: de sleutels, zowel huissleutels als autosleutels, liggen namelijk nog binnen op het keukenblad of de eettafel. Wat nu? Normaal zou een bezoekje aan de buren, die een reservesleutel hebben, de kwestie kunnen oplossen. Echter, de buurman is net naar zijn werk vertrokken en verder is daar niemand thuis. In dit soort gevallen zijn er eigenlijk maar twee mogelijkheden. Ten eerste kun je zelf de deur forceren om binnen te komen. Deze keuze is niet zo slim, omdat je dan schade toebrengt aan de voordeur en het slot en je daarna alsnog niet weg kunt, omdat er een slotenmaker ingeschakeld moet worden. De tweede optie is slimmer: een slotenmaker bellen die snel ter plaatse is om de voordeur voor jou te openen. Zonder schade te veroorzaken aan deur of slot.

Voorkom in het vervolg dat je jezelf buitensluit

De hiervoor geschetste situatie is niet meer dan een voorbeeld van hoe je jezelf kunt buitensluiten. Buitensluiten kan op tal van manieren, maar het resultaat is telkens hetzelfde: een hoop frustratie. Frustratie die voorkomen had kunnen worden als je preventief enkele sleutels van de voordeur - en/of de achterdeur - had laten bijmaken voor noodgevallen. Voorkom in het vervolg dat je jezelf uit jouw woning buitensluit, door een setje reservesleutels te laten maken bij een goede slotenmaker en die aan meerdere personen in de omgeving te geven. Of die sleutels op een geheime, strategische plek valk bij de woning te verstoppen. Zo kun je voorkomen dat je buiten de woning komt te staan, met alle gevolgen van dien. Wat ook scheelt is dat je met reservesleutels nooit een slotenmaker hoeft in te schakelen. Dat scheelt een flinke smak geld. Je hebt immers altijd een setje sleutels bij de hand voor noodgevallen.

Sleutels laten bijmaken doe je bij een erkende professional

Het laten bijmaken van voordeur- of achterdeursleutels is dus belangrijk. Maar regel dit wel via een ervaren, professionele slotenmaker die kwaliteit levert voor een scherpe prijs. Bij Hubair, dé slotenmaker van Vlaams België, kun je uitstekende sleutels laten maken tegen aantrekkelijke tarieven. Bezoek nu onze website voor meer informatie!